Vragen? stuur een mail naar info@inachange.nl

Diensten

Als coach bied ik verschillende diensten aan voor individuen en groepen. Van te voren is nooit goed te zeggen welke dienst jou het meest gaat helpen. Heb jij specifieke vragen en wil je graag dat ik jou help bij het vinden van de juiste? Neem even contact met mij op, ik wil graag kennis met je maken.

Groepstrainingen

Als Lifecoach geef ik groepstrainingen gericht op een fysieke training die in groepsverband wordt gevolgd waarbij kennis en kunde wordt gedeeld. Groepen kunnen bestaan uit vrienden, families of collega’s van bepaalde afdelingen. Door het collectief trainen van jullie als groep ben je in staat om specifieke problemen op te lossen of uitdagingen niet uit de weg te gaan.

Mijn doel met Groepstrainingen

Er zijn meerdere redenen waarom het soms niet werkt in een groep. Dit kan komen doordat feedback en complimenten geven niet of nauwelijks wordt gedaan, maar bijvoorbeeld doordat wij elkaar niet respecteren binnen een groep. Mijn doel als Lifecoach is om die pijnpunten weg te halen waardoor je als groep hechter wordt en de goede dingen van elkaar gaat zien. Ik kijk naar de actie en reactie patronen en de bruisende energie die los komt wanneer jullie als groep samen werken aan opdrachten.

Wil je meer weten over de verschillende groepstrainingen die ik aanbied als Lifecoach? Heb je specifieke vragen en wensen voor een groepstrainingen? Neem gerust contact met mij op en vraag mij naar de mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Na een inspirerende demonstratie en oefensessie is het tijd om zelfstandig aan het werk te gaan met de schapen en je team. De bedoeling is om de schapen over een uitdagend parcours te drijven, Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Door op de juiste wijze te communiceren en samen te werken, kan je de schapen elke gewenste richting uitdrijven. Ook is het mogelijk om er een feestelijke onderlinge competitie ervan te maken met een leuke prijsuitreiking.

Dit kan ook met een arrangementsvorm afgesproken worden , in het mooie landelijke buitengebied van altijd gezellige Haaksbergen. Wij kunnen ook komen mits er een geschikte locatie aanwezig is. De workshop geven we in het Nederlands met een Twens accent en in het Engels.

Door op de juiste wijze te communiceren en samen te werken bereik je samen jullie doelen.

Arrangementen ook mogelijk!

Wij ontzorgen u en uw collega’s graag. Dit kan op locatie in
Haaksbergen of ergens anders in het land. In samenwerking met diverse cateraars serveren wij u koffie/thee en een plak Twentse Krentenwegge bij ontvangst. Op aanvraag serveren wij in de middag een heerlijke lunch. Heeft u een allergie? Geef het dan op tijd door.

Arrangement inclusief:
Koffie of thee
Twentse krentenwegge

Graag een afspraak maken?

Ik spreek je het liefst persoonlijk aan de telefoon. Dit maakt het eerste contact wel zo prettig.
Prijzen kun je per mail bij mij opvragen.

ovalen-2