Vragen? stuur een mail naar info@inachange.nl

Diensten

Als coach bied ik verschillende diensten aan voor individuen en groepen. Van te voren is nooit goed te zeggen welke dienst jou het meest gaat helpen. Heb jij specifieke vragen en wil je graag dat ik jou help bij het vinden van de juiste? Neem even contact met mij op, ik wil graag kennis met je maken.

Live Life again

Denk je soms: ik ben het niet meer waard? Ervaar jij negatieve gedachtes en emoties die jou angstig maken? Je voelt eenzaamheid, schaamte of onzekerheid. Bij Live Life again draait het om het wegnemen van negatieve gedachtes en emoties die jou weerhouden van dingen in jouw leven. Krijg weer grip op jouw leven. Jij bent het meer dan waard om er te zijn. Gun jezelf vrijheid en start weer met leven!

Choice en Change

Door onze omgeving komen we soms in situaties of ervaringen waardoor jij je aanpast. Heb jij soms dat gevoel ook? Het gevoel dat jij je te veel aanpast aan een ander en daardoor verandert zonder dat je het doorhebt? Je omgeving doet veel met jou. Je bent jezelf niet meer in keuzes die je maakt. Je reageert anders en het gevoel van jezelf zijn is vervaagd. Het is tijd om weer de blije versie van jezelf te worden. Kies voor jezelf, verander nu. Klaar voor Change? Laten we het samen doen, ik help je.

Boundaries

Het tegen grenzen aanlopen in het dagelijks leven. Geen zin maar toch doen. Je goed voelen in negatieve patronen en opgesloten voelen in oude gewoontes omdat je het altijd zo gedaan hebt. Maak jij nog eigen keuzes? Heb jij het vertrouwen in keuzes die je maakt om het anders te doen? Om voorbij die grenzen te gaan die je tegen houden? Bevrijd jezelf van ‘oud zeer’, blokkades die je tegen houden. Ik help jou triggers te leren herkennen om ‘Nee!’ te durven zeggen.

Button Reset

Je bent boos, geërgerd en piekert veel. Een negatieve houding tegenover jezelf, vrienden, familie en bekenden om je heen. Last van lichamelijke en geestelijk pijnen. Ben jij zover om afscheid te nemen van die comfortabele ‘jij’ die leeft in negatieve emoties en overal tegenaan schopt? Leer omgaan met trauma, faalangst en pijnlijke herinneringen die je met je meedraagt. Van negativiteit naar positiviteit: reset jezelf met Button Reset. Ik help jou die knop om te zetten.

Self confidence

Hoe belangrijk is het voor jou dat je op jezelf kan vertrouwen? Hoe zou jij je die dag voelen dat je opstaat en weet dat jouw negatieve gedachten, gevoelens en blokkades jou niet meer in de weg staan? Welke impact heeft dat voor jou en je naasten? Vertrouwen hebben in jezelf is de sleutel tot je eigen vrijheid. Van een ‘nee’ een grote ‘JA’ maken. Durven, leven en laten zien dat jij instaat bent voor jezelf op te komen. Ik help jou om weer vertrouwen te hebben in jezelf.

Let it go

Als mens zijn wij kampioen in het laten overschaduwen van mooie, leuke en bijzondere dingen door onnodige negatieve gevoelens. Waarom maken wij het onszelf soms zo ingewikkeld? Dingen roepen die ons belemmeren om te doen wat we wél willen. Je drijft af van de werkelijkheid door jezelf af te sluiten van het goede in jou. Als wij de vrijheid hebben te denken, te voelen en te ervaren dan voelen wij ons gelukkig. De gedachte om het vaker los te laten. Ik help jou daarbij.

Puzzle of Life

Iets doen wat je nog nooit hebt gedaan omdat je het nog nooit hebt gedurfd; Out off the Box denken. Je leest er over in bladen, je ziet het op TV namelijk mensen die er wél voor zijn gegaan. ‘Droom niet je leven, maar leef je droom.’. Hoe zou het leven eruit zien als je je hart zou volgen? Wat doe jij er aan om dat ene te kunnen zeggen: ‘Yes, ik ben blij dat ik dat heb gedaan.’? Maak je Puzzle of Life compleet en start vandaag. Ik help jou bij het puzzelen van het leven dat jij graag wilt door te doen wat je graag wilt.

Drop out or leave

Verlaten of verlaten worden. Ze brengen allebei emoties met zich mee. De verlater heeft er vaak last van en houdt er een schuldgevoel aan over. De ander heeft de kans in de slachtofferrol te komen. Soms wordt je opgezogen door deze rol. Het belemmerd je in je dagelijkse leven omdat het ervoor zorgt dat je geen stappen maakt die je graag zou willen maken. Herken jij jezelf hierin? Beide rollen die jou ervan weer houden om weer de blije versie van jezelf te worden?

Mourning, trauma

Ervaringen door rouw kunnen uiten in negatieve gevoelens en gedachten. Veel piekeren, slecht slapen en geen rust in jezelf vinden. Het voelt voor jou alsof je in een hele slechte film meespeelt. Voel jij je onbegrepen voor je situatie? Ik help je bij het geven van een plekje. Ben je er klaar voor om je Mourning een plek te geven? ‘Alleen met geduld sla je betrokkenheid aan de haak. Change takes time.

Are you happy?

Graag een afspraak maken?

Ik spreek je het liefst persoonlijk aan de telefoon. Dit maakt het eerste contact wel zo prettig.
Prijzen kun je per mail bij mij opvragen.

ovalen-2