Vragen? stuur een mail naar info@inachange.nl

Wie ben ik?

Ik ben jouw Lifecoach.

Mijn naam is Gisela van Elburg en ik ben jouw Lifecoach. Samen met mijn man Jan wonen wij in Haaksbergen en hebben wij drie zonen die samenwonen of getrouwd zijn. Onze kleinzoon Jamie is ondernemend, lief en ondeugend. Als echtpaar en ouders kijken wij met trots op ons leven en hoe krachtig onze kinderen in het leven staan.

Ik heb 6 jaar als Teamcoach gewerkt op een klantenservice bij een landelijke zorgverzekeraar. Omdat mijn baan om economische redenen is komen te vervallen ben ik in een loopbaantraject terecht gekomen. Na drie maanden heb ik besloten voor mijzelf een eigen coachpraktijk op te gaan zetten om anderen te helpen.

Gisela van Elburg

Me the Lifecoach

Als gepassioneerde Lifecoach wil ik jou een warm hart toedragen zodat jij moed en de durf hebt om blijer en gelukkiger te worden. Wat ik als Lifecoach met jou wil bereiken is:

 • Positiever zelfbeeld krijgen
 • Beter leren omgaan met kritiek
 • Relatie verbeteren met jezelf
 • Bewustwording
 • Balance vinden tussen werk en privé
 • Innerlijke vrijheid
 • Ontdekken van talenten en passies
 • Zelfvertrouwen vergroten
 • Beter leren communiceren
 • Leren eigen grenzen te stellen
 • Feedback geven en ontvangen
 • Zelfliefde

Voor verdieping en accreditatie bij een branchevereniging heb ik een opleiding Lifecoach op HBO niveau behaald.

De volgende toepasbare coachtechnieken zijn afhankelijk van jouw hulpvraag:

 • Counseling
 • Oplossingsgericht coachen
 • Rationeel Emotieve Therapie
 • De Creatiespiraal
 • Waardengericht coachen
 • Coachen op (persoonlijke) Levensfilosofie
 • Bewustzijn en Ego
 • Coachen op zinsbeleving
 • Met een holistische Touch

Ik Coach volgens de volgende modellen

 • Growe
 • Coach
 • Kernkwadranten
 • SMART
De Nieuwe Toekomst – Vrouwenplatform Carree

Als vrijwilliger zet ik mij in voor vrouwen die met huiselijk geweld hebben te maken of hebben gehad. Jaarlijks hebben in Nederland 200.000 tot 230.000 mensen te maken met huiselijk geweld. In veel gevallen is de vrouw het slachtoffer. Vrouwen die in de vrouwenopvang zitten, hebben een traumatische ervaring achter de rug.

Na een periode in de opvang moeten de vrouwen zich weer herpakken maar dat lukt niet altijd. Vrouwen die aan dit project meedoen, krijgen een jaar lang een Lifecoach (op vrijwilliger basis) die hun helpt hun leven weer op de rit te krijgen.

Meer informatie op het project De Nieuwe Toekomst: vrouwenplatformcarree.nl/de-nieuwe-toekomst

Graag een afspraak maken?

Ik spreek je het liefst persoonlijk aan de telefoon. Dit maakt het eerste contact wel zo prettig.
Prijzen kun je per mail bij mij opvragen.

ovalen-2