Vragen? stuur een mail naar info@inachange.nl

Diensten

Als coach bied ik verschillende diensten aan voor individuen en groepen. Van te voren is nooit goed te zeggen welke dienst jou het meest gaat helpen. Heb jij specifieke vragen en wil je graag dat ik jou help bij het vinden van de juiste? Neem even contact met mij op, ik wil graag kennis met je maken.

Wandelcoaching

Wij zitten veel te graag binnen en moeten meer naar buiten. Door lichamelijk te bewegen en buiten te zijn wordt het mentaal makkelijker om in ‘beweging’ te komen. Met een wandeling leg je actief verbinding tussen lichaam en geest om meer rust te krijgen in je hoofd. Het zijn de eerste stappen naar een blijere versie van jezelf. Zet die eerste stap en laten we samen wandelen. Onder professionele begeleiding van mij als jouw wandelcoach gaan wij wandelen.

 

Iedereen is bezig met de toekomst of het verleden. Iets wat je met je meedraagt dat jou heeft veranderd of iets in de toekomst waarvoor je angstig bent. Je hebt negatieve gevoelens en emoties waardoor je even niet kan bewegen. Het leven in het ‘nu’ is het moeilijkst omdat je er niet mee bezig bent.

Wat houdt het in?

Wandelcoaching heeft als doel je aan het bewegen en denken te zetten in het ‘nu’. Dit brengt emoties met zich mee die vooraf niet voorspelbaar zijn. Tijdens het wandelen bespreken wij samen alles wat jou bezighoudt.

Dit kan gaan over alles wat jou dwarszit waaronder:

  • Vervelende ervaringen in het verleden
  • Negatieve emotie en gevoelens
  • Lichamelijke klachten
  • Angst en onzekerheid voor de toekomst
  • Stress en burn-out klachten
  • Levensvragen

Stiltewandeling

Wandelen om je lichaam in beweging te houden en je hoofd te ordenen. Een stiltewandeling brengt emoties met zich mee die leuk maar soms ook minder leuk zijn. Hier hoef je niet bang voor te zijn. Haal de sociale druk uit je systeem en wandel even lekker in stilte. Niet praten, voor jezelf nadenken waarover je wil nadenken en vooral wandelen. Onder professionele begeleiding van mij als jouw wandelcoach gaan wij stiltewandelingen maken.

Een stiltewandeling biedt jou de gelegenheid om in vertrouwen te wandelen en in stilte na te denken. Als coach ben ik er voor jou om jou te begeleiden tijdens de wandeling waardoor je je niet eenzaam voelt. Er is altijd iemand naast jou die kan opvangen wanneer het nodig is.

In tegenstelling tot wandelcoaching is stiltecoaching gericht op jezelf. In rust en stilte je emoties verwerken onder professionele begeleiding. Geen actief traject. Je stelt vragen wanneer jij dat wilt.

Wandelen om je lichaam in beweging te houden en je hoofd te ordenen.

Graag een afspraak maken?

Ik spreek je het liefst persoonlijk aan de telefoon. Dit maakt het eerste contact wel zo prettig.
Prijzen kun je per mail bij mij opvragen.

ovalen-2