Vragen? stuur een mail naar info@inachange.nl

Diensten

Als coach bied ik verschillende diensten aan voor individuen en groepen. Van te voren is nooit goed te zeggen welke dienst jou het meest gaat helpen. Heb jij specifieke vragen en wil je graag dat ik jou help bij het vinden van de juiste? Neem even contact met mij op, ik wil graag kennis met je maken.

Workshops

Als Lifecoach bied ik verschillende workshops aan waaronder Teambuilding, Heidagen, Groepsdynamiek en Schapendrijven met bordercollies.

Bij teambuilding draait het om verbindend zijn als team. Of dit nu met vrienden, familie of collega’s is; leer elkaar te waarderen om wie ze zijn en niet om wat ze doen. Communicatie wordt onderschat maar is in veel gevallen de sleutel tot een goed en succesvol team. Hoe versterk je elkaar? Hoe moeten we samenwerken in plaats van tegenwerken? Als Lifecoach ga ik graag met jullie de uitdaging aan!

Heidagen en Groepsdynamiek

De zogeheten heidagen zijn geschikt voor leidinggevenden en medewerkers van kleine en grote organisaties. Op een afgelegen locatie met elkaar trainen om als team sterker te worden door te communiceren. Dit hoeft vaak niet letterlijk op de hei, maar wij gaan wel naar buiten. De omgeving waarin jij je bevindt met collega’s heeft grote invloed op het verloop van onderlinge relaties. Na een hei sessie is het begrip en vertrouwen binnen het team verbeterd waardoor processen binnen organisaties soepeler en gemoedelijker verlopen.

Groepsdynamiek is gefocust op het leren feedback geven en nemen binnen een team. Begrip hebben voor elkaar is belangrijk. Ook het geven van complimenten doet een ander goed. Openlijk spreken over wat goed gaat en wat beter kan zorgt voor onderling vertrouwen. Houdt iedereen zich aan de afspraak? En vergaderen we om het vergaderen of heeft één ieder goede inbreng? Bij Groepsdynamiek draait het om eenvoudige handelingen van individuen binnen een groep om gezamenlijk een doel te bereiken.

Schapendrijven met bordercollies

Tijdens het schapendrijven werk je op een originele manier aan het versterken van het commitment en teamspirit binnen je team of afdeling. We startten de workshop met een uitleg wie wij zijn en wat wij doen. Wij laten jullie graag zien hoe er gecommuniceerd wordt met onze bordercollies. Je ziet hoe het samenspel tussen hond en schapen verloopt. Maar wie bepaald nu wie wat moet doen? De baas? De schapen of de hond? Wij nemen jouw en je team mee en leggen uit wat er verwacht wordt van baas en hond.

Na een inspirerende demonstratie en oefensessie is het tijd om zelfstandig aan het werk te gaan met de schapen en je team. De bedoeling is om de schapen over een uitdagend parcours te drijven. Door op de juiste wijze te communiceren en samen te werken, kan je de schapen elke gewenste richting uitdrijven.

In samenwerking met Schaapskudde Haaksbergen.

Door op de juiste wijze te communiceren en samen te werken bereik je samen jullie doelen.

Arrangementen ook mogelijk!

Wij ontzorgen u en uw collega’s graag. Dit kan op locatie in
Haaksbergen of ergens anders in het land. In samenwerking met diverse cateraars serveren wij u koffie/thee en een plak Twentse Krentenwegge bij ontvangst. Op aanvraag serveren wij in de middag een heerlijke lunch. Heeft u een allergie? Geef het dan op tijd door.

Arrangement inclusief:
Koffie of thee
Twentse krentenwegge

Graag een afspraak maken?

Ik spreek je het liefst persoonlijk aan de telefoon. Dit maakt het eerste contact wel zo prettig.
Prijzen kun je per mail bij mij opvragen.

ovalen-2